Aakku Borongan 2MP 15 ~ 850mm 57x ngadeukeutkeun Ultra Long Range ngadeukeutkeun Militér kaméra Module pabrik jeung pabrik |Savgood

SG-ZCM2057ND-O, 2Megapiksel 57x Jarak Jauh Zoom Starlight Network sareng Modul Kaméra Kaluaran Ganda Digital


> 1/1.8 "Sony Exmor CMOS Sénsor.
> Kuat 57x zum optik (15-850mm).
> Max.2Mp(1920x1080) Resolusi
> Ngarojong sababaraha fungsi IVS
> Rojongan EIS sareng Optical Defog
> Rojongan kaluaran video ti port jaringan.
> Ngarojong sababaraha overlay inpormasi OSD
> Rojongan kaluaran video digital LVDS synchronously.


Spésifikasi

Diménsi

Modél

SG-ZCM2057ND-O

Sénsor

Sénsor Gambar 1/1.8″ Sony Exmor CMOS
Piksel éféktif Kira-kira.4,17 megapiksel
Max.Resolusi 1920(H) x 1080(V)

Lensa

Panjang fokus 15mm~850mm, 57x Optical Zoom
aperture F2.8 ~ F6.5
Tutup Jarak Fokus 1m~10m (Lebar~Dongéng)
Sudut Témbongkeun 29°~0.4°

Jaringan Video

Komprési H.265/H.264/H.264H/MJPEG
Kamampuhan gudang kartu TF, nepi ka 128G
Protokol Jaringan Onvif, GB28181, HTTP, RTSP, RTP, TCP, UDP
Resolusi 50Hz: 25/50fps@2Mp(1920×1080), 25fps@1Mp(1280×720)60Hz: 30/60fps@2Mp(1920×1080), 30fps@1Mp(1280×720)
Video LVDS 50Hz: 25/50fps@2Mp(1920×1080)60Hz: 30/60fps@2Mp(1920×1080)
Ningkatkeun firmware (LVDS) Ngan tiasa ningkatkeun firmware via port Network.
IVS Tripwire, Deteksi Pagar Palang, Intrusion, Objék Ditinggalkeun, Pindah Gancang, Detéksi Parkir, Estimasi Ngumpulkeun Balaréa, Objék Leungit, Detéksi Loitering.
Babandingan S/N ≥55dB (AGC Pareum, Beurat ON)
Pencahayaan Minimum Warna: 0.005Lux/F2.8;B/W: 0.0005Lux/F2.8
EIS Ngarojong
Kompensasi Paparan ON/OFF
Suprési Cahaya Kuat ON/OFF
Beurang/Peuting Otomatis / Manual
Zoom Speed Kira-kira 8s (Tele Wide Optik)
Éléktronik Defog ON/OFF
Defog optik Modeu wengi, saluran 750nm ~ 1100nm nyaéta Optical Defog
Kasaimbangan Bodas Otomatis/Manual/ATW/Indoor/Outdoor/Outdoor Auto/Sodium lamp Auto/Sodium lamp
Éléktronik Shutter Speed Rana Otomatis (1/3s~1/30000s), Rana Manual (1/3s~1/30000s)
Kakeunaan Otomatis / Manual
Réduksi Noise 2D Ngarojong
Réduksi Noise 3D Ngarojong
Balikkeun Ngarojong
Kontrol éksternal TTL
Antarbeungeut Komunikasi Cocog sareng SONY VISCA Protocol
Modeu pokus Otomatis / Manual / Semi-otomatis
Ngazum Digital 4x
Kaayaan Operasi (-30°C~+60°C/20% nepi ka 80%RH)
Kaayaan Panyimpenan (-40°C~+70°C/20% nepi ka 95%RH)
Sasayogian tanaga DC 12V±15% (Nyarankeun: 12V)
Konsumsi Daya kakuatan statik: 4W, kakuatan olahraga: 9W
Ukuran (L * W * H) Kira-kira.320mm * 109mm * 109mm
Beurat Kira-kira.3100g

  • saméméhna:
  • Teras:

  • D-2057