Aakku Borongan 2MP 6 ~ 210mm 35x zum Ultra Starlight SONY IMX385 zum kaméra Module pabrik jeung pabrik |Savgood

SG-ZCM2035N-O, 2Megapiksel 35x zum modul kaméra jaringan Starlight


> 1/2 "Sony Exmor CMOS Sénsor
> Kuat zum optik 35x (6~210mm)
> Max.2Mp(1920x1080) Resolusi
> Ngarojong sababaraha fungsi IVS
> Rojongan Electronic Defog jeung Optical Defog


Spésifikasi

Diménsi

Modél

SG-ZCM2035N-O

Sénsor

Sénsor Gambar 1/2″ Sony Exmor CMOS
Piksel éféktif Kira-kira.2,13 megapiksel
Max.Resolusi 1945(H)x1225(V)

Lensa

Panjang fokus 6mm~210mm, 35x Optical Zoom
aperture F1.5 ~ F4.8
Tutup Jarak Fokus 0,1m~1,5m (Lebar~Dongéng)
Sudut Témbongkeun 61°~2.0°

Jaringan Video

Komprési H.265/H.264/H.264H/MJPEG
Kamampuhan gudang kartu TF, nepi ka 128G
Protokol Jaringan Onvif, GB28181, HTTP, RTSP, RTP, TCP, UDP
Alarm pinter Deteksi gerak, Alarm panutup, Alarm Panyimpen pinuh
Resolusi 50Hz: 25fps@2Mp(1920×1080)60Hz: 30fps@2Mp(1920×1080)
IVS Tripwire, Deteksi Pagar Palang, Intrusion, Objék Ditinggalkeun, Pindah Gancang, Detéksi Parkir, Estimasi Ngumpulkeun Balaréa, Objék Leungit, Detéksi Loitering.
Babandingan S/N ≥55dB (AGC Pareum, Beurat ON)
Pencahayaan Minimum Warna: 0.001Lux/F1.5;B / W: 0,0001Lux / F1,5
EIS Stabilisasi Gambar Éléktronik (ON/OFF)
Kompensasi Paparan ON/OFF
Suprési Cahaya Kuat ON/OFF
Beurang/Peuting Otomatis / Manual
Éléktronik Defog ON/OFF
Defog optik Modeu wengi, saluran 750nm ~ 1100nm nyaéta Optical Defog
Zoom Speed Kira-kira 4,5 detik (Tele Wide Optik)
Kasaimbangan Bodas Otomatis/Manual/ATW/Indoor/Outdoor/Outdoor Auto/Sodium lamp Auto/Sodium lamp
Éléktronik Shutter Speed Jepret Otomatis (1/3s~1/30000s)Jepret Manual (1/3s~1/30000s)
Kakeunaan Otomatis / Manual
Réduksi Noise 2D Ngarojong
Réduksi Noise 3D Ngarojong
Balikkeun Ngarojong
Kontrol éksternal TLL
Antarbeungeut Komunikasi Cocog sareng SONY VISCA Protocol
Modeu pokus Otomatis / Manual / Semi-otomatis
Ngazum Digital 4x
Kaayaan Operasi (-30°C~+60°C/20% nepi ka 80%RH)
Kaayaan Panyimpenan (-40°C~+70°C/20% nepi ka 95%RH)
Sasayogian tanaga DC 12V±15% (Nyarankeun: 12V)
Konsumsi Daya kakuatan statik: 4.5W, kakuatan olahraga: 5.5W
Ukuran (L * W * H) Kira-kira.126mm * 54mm * 68mm
Beurat Kira-kira.410

  • saméméhna:
  • Teras:

  • D-2035