Aakku Borongan 3000m Long Distance 808nm Infrabeureum laser Illuminator Serat gandeng laser pabrik jeung pabrik |Savgood

SG-IR808-3K, 3000m Jarak 808nm Infrabeureum Laser Illuminator Modul


> Cerdas otomatis-dimming, cocok Smart, Hot-swappable
> -35 ℃ hawa tiis dimimitian tiis
> Fiber Coupling Edge Emitting Laser (EEL)
> Nyingkronkeun zum jeung kaméra katempo Savgood
> Gambar jelas sareng wates titik


Spésifikasi

Diménsi

Modél

SG-IR808-3K

Jarak Éféktif ≥3000m
Modus Serat Gandeng Belut (Edge Emitting Laser)
Panjang gelombang 808±10nm
Daya Input <60W
Kaluaran Daya Lampu ≥18W
Laser Beam Sudut Sudut Jauh 0.3°, Jarak Éféktif> 3000m, Diaméter Titik Beam <φ16m
Deukeut Sudut 50 °, Jarak Éféktif> 10m
waktos Initialization 12s
Modeu Kontrol UART_TTL, RS-485, Manual
Antarbeungeut Komunikasi RS-485, TTL232, Kontrol Manual
Protokol Komunikasi Pelco-D (9600bps)
Modeu Gawé Terus
Kahirupan Service > 20000H
Daya Input DC24V ± 10%, 2.2A ± 0.3A
Suhu Operasi -35°C~+55°C
Suhu Panyimpenan -40°C~+85°C
Diménsi 444 mm x 136 mm x 123 mm
Beurat 3,7 kg

  • saméméhna:
  • Teras:

  • D-SG-IR808-3K