Aakku Borongan 8MP / 4K 6 ~ 180mm 30x ngadeukeutkeun Non-Hisilicon NDAA disatujuan Zoom kaméra Module pabrik jeung pabrik |Savgood

SG-ZCM8030NS, 4K/8Megapiksel 30x Zoom Network Modul Kaméra patuh NDAA


> 1/1.8 "Sony Exmor CMOS Sénsor.
> Kuat 30x zum optik (6~180mm).
> Max.8Mp(3840x2160) Resolusi
> Ngarojong sababaraha fungsi IVS
> Rojongan Electronic Defog
> Rojongan kaluaran video ti port jaringan.
> Kalawan SigmaStar chip kinerja tinggi, NDAA disatujuan


Spésifikasi

Diménsi

Modél

SG-ZCM8030NS

Sénsor

Sénsor Gambar 1/1.8″ Sony Exmor CMOS
Piksel éféktif Kira-kira.8,42 megapiksel
Max.Resolusi 3864(H)x2180(V)

Lensa

Panjang fokus 6mm~180mm, 30x Optical Zoom
aperture F1.5 ~ F4.3
Tutup Jarak Fokus 0,1m~1,5m (Lega~Dongéng)
Sudut Témbongkeun 63°~2.6°

Jaringan Video

Komprési H.265/H.264/H.264H/MJPEG
Kamampuhan gudang kartu TF, nepi ka 128G
Protokol Jaringan Onvif, GB28181, HTTP, RTSP, RTP, TCP, UDP
Alarm pinter Deteksi gerak, Alarm panutup, Alarm Panyimpen pinuh
Resolusi 50Hz: 20fps@12Mp(4000×3000), 25fps@8Mp(3840×2160)60Hz: 20fps@12Mp(4000×3000), 30fps@8Mp(3840×2160)
IVS Tripwire, Deteksi Pagar Palang, Intrusion, Objék Ditinggalkeun, Pindah Gancang, Detéksi Parkir, Estimasi Ngumpulkeun Balaréa, Objék Leungit, Detéksi Loitering.
Babandingan S/N ≥55dB (AGC Pareum, Beurat ON)
Pencahayaan Minimum Warna: 0.1Lux/F1.5;B/W: 0.01Lux/F1.5
EIS Stabilisasi Gambar Éléktronik (ON/OFF)
Defog ON/OFF
Kompensasi Paparan ON/OFF
Suprési Cahaya Kuat ON/OFF
Beurang/Peuting Otomatis / Manual
Zoom Speed Kira-kira 4,5 detik (Tele Wide Optik)
Kasaimbangan Bodas Otomatis/Manual/ATW/Indoor/Outdoor/Outdoor Auto/Sodium lamp Auto/Sodium lamp
Éléktronik Shutter Speed Jepret Otomatis (1/3s~1/30000s)Jepret Manual (1/3s~1/30000s)
Kakeunaan Otomatis / Manual
Réduksi Noise 2D Ngarojong
Réduksi Noise 3D Ngarojong
Balikkeun Ngarojong
Kontrol éksternal TTL
Antarbeungeut Komunikasi Cocog sareng SONY VISCA Protocol
Modeu pokus Otomatis / Manual / Semi-otomatis
Ngazum Digital 4x
Kaayaan Operasi (-30°C~+60°C/20% nepi ka 80%RH)
Kaayaan Panyimpenan (-40°C~+70°C/20% nepi ka 95%RH)
Sasayogian tanaga DC 12V±15% (Nyarankeun: 12V)
Konsumsi Daya kakuatan statik: 4.5W, kakuatan olahraga: 5.5W
Ukuran (L * W * H) Kira-kira.126mm * 54mm * 68mm
Beurat Kira-kira.410

  • saméméhna:
  • Teras:

  • D-2035