Aakku Borongan 8MP 6 ~ 300mm 50x zum NDAA keluhan zum kaméra Module pabrik jeung pabrik |Savgood

SG-ZCM8050NS-O, 4K / 8Megapiksel 50x Jarak Jauh Jaringan Zoom sareng Modul Kaméra Kaluaran Ganda Digital


> 1/1.8 "Sony Exmor CMOS Sénsor.
> Kuat 50x zum optik (6~300mm).
> Max.4K/8Mp(3840x2160) Resolusi
> Ngarojong sababaraha fungsi IVS
> Rojongan Electronic Defog, sareng Optical Defog (Opsional)
> Rojongan kaluaran video ti port jaringan.
> Ngarojong sababaraha overlay inpormasi OSD.
> Kalawan SigmaStar chip kinerja tinggi, NDAA disatujuan.


Spésifikasi

Diménsi

Modél

SG-ZCM8050NS-O

Sénsor

Sénsor Gambar 1/1.8″ Sony Exmor CMOS
Piksel éféktif Kira-kira.8,42 megapiksel
Max.Resolusi 3840(H) x 2160(V)

Lensa

Panjang fokus 6mm~300mm, 50x Optical Zoom
aperture F1.4 ~ F4.5
Tutup Jarak Fokus 1m~5m (Lebar~Dongéng)
Sudut Témbongkeun 59°~1,8°

Jaringan Video

Komprési H.265/H.264/H.264H/MJPEG
Kamampuhan gudang kartu TF, nepi ka 128G
Protokol Jaringan Onvif, GB28181, HTTP, RTSP, RTP, TCP, UDP
Resolusi 50Hz: 25fps@4K/8Mp(3840×2160)60Hz: 30fps@4K/8Mp(3840×2160)
IVS Tripwire, Deteksi Pagar Palang, Intrusion, Objék Ditinggalkeun, Pindah Gancang, Detéksi Parkir, Estimasi Ngumpulkeun Balaréa, Objék Leungit, Detéksi Loitering.
Babandingan S/N ≥55dB (AGC Pareum, Beurat ON)
Pencahayaan Minimum warna: 0.01Lux / F1.4, Hideung & Bodas: 0.001Lux / F1.4.
Kompensasi Paparan ON/OFF
Suprési Cahaya Kuat ON/OFF
Éléktronik Defog ON/OFF
Defog optik Modeu wengi, saluran 750nm ~ 1100nm nyaéta Optical Defog
Zoom Speed Appr.7s (Tele Wide Optik)
Kasaimbangan Bodas Otomatis/Manual/ATW/Indoor/Outdoor/Outdoor Auto/Sodium lamp Auto/Sodium lamp
Éléktronik Shutter Speed Jepret Otomatis (1/3s~1/30000s)Jepret Manual (1/3s~1/30000s)
Kakeunaan Otomatis / Manual
Réduksi Noise 2D Ngarojong
Réduksi Noise 3D Ngarojong
Balikkeun Ngarojong
Kontrol éksternal TTL
Antarbeungeut Komunikasi Cocog sareng SONY VISCA Protocol
Modeu pokus Otomatis / Manual / Semi-otomatis
Kaayaan Operasi (-30°C~+60°C/20% nepi ka 80%RH)
Kaayaan Panyimpenan (-40°C~+70°C/20% nepi ka 95%RH)
Sasayogian tanaga DC 12V±15% (Nyarankeun: 12V)
Konsumsi Daya kakuatan statik: 5W, kakuatan olahraga: 6W
Ukuran (L * W * H) Appr.175mm * 72mm * 77mm
Beurat Appr.900g

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • D-2050