Bubuka

About Us

Téhnologi Savgood - produsén modul kaméra zum.

Hangzhou Savgood diadegkeun dina Méi 2013.Kami komitmen pikeun nyayogikeun solusi CCTV profésional.

Taun-taun mimiti, kami ngan nyebarkeun produk Hikvision sareng Dahua Inggris, ékspor ka pasar luar negeri, Amérika Kalér, Eropa, Aisa sareng Afrika.Kami mangrupikeun salah sahiji Top 10 Pemasok Emas dina Kategori Kaamanan di Alibaba.com.

Ti 2016 Taun, urang kapanggih mOst solusi Long Range zum ngagunakeun kaméra kotak Normal jeung lénsa Motorized, nu pisan Mahal, Teu stabil sarta Low Efisiensi Pokus Otomatis.

Pikeun ngajawab masalah ayeuna solusi kaméra Long Range Zoom, dumasar kana SONY populér, kualitas gambar luhur jeung ultra starlight Exmor / Exmor R CMOS Sensor, Tim Savgood kalawan suppliers mimiti mendesain & ngamekarkeun rupa-rupa modul kaméra Zoom, fokus kana Ultra LONG modul kaméra RANGE ZOOM.Seueur modul anu suksés dileupaskeun, contona, 4Mp 88x Zoom (10.5~920mm), 2Mp 80x Zoom (15~1200mm), 2Mp/4K/8Mp 50x Zoom (6~300mm), Network & Digital version, sareng zum. illuminator laser infra red pikeun digawe sareng kaméra dinten.

Éta tiasa ngadukung algoritma Pokus Otomatis anu gancang & akurat, Defog sareng IVS (Inteligensi Video Panjagaan) fungsi, protokol Onvif, API HTTP pikeun integrasi sistem pihak ka-3.Sareng modul cahaya laser infra red kami mangrupikeun versi anu disesuaikan sareng firmware zum sinkron anu disesuaikan.

Ogé, ayeuna solusi kaméra termal anu analog ayeuna, lamun perlu solusi jaringan, éta perlu server video digital pikeun ngarobah anglog video ka Network, nu ongkosna tinggi, sarta video nu parah, kontrol téh reureuh.Tim Savgood kalawan suppliers urang ogé mendesain & ngamekarkeun modul IP pikeun kaméra termal digital, urang boga Ethernet kaluaran kaméra termal, kalawan lénsa tetep sarta lénsa zum terus, ogé multi sensor sarta modul kaméra spéktrum dual.

Kami ngadamel sababaraha integrasi pikeun kaméra kubah PTZ, kaméra vechile, kaméra gimal drone, kaméra PTZ beban beurat, sareng kami gaduh rencana pikeun ngaleupaskeun kaméra SWIR dina waktos anu caket, kalayan lensa zum pokus otomatis.

Ayeuna sadaya modul kaméra zum sareng modul kaméra termal dijual ka seueur nagara luar negeri, Amérika Serikat, Kanada, Inggris, Jerman, Israel, Turki, India, Koréa Kidul jsb. equipments, alat-alat Industri, parabot Robot jsb.

Sarta dumasar kana modul kaméra zum katempo urang sorangan jeung modul kaméra termal, urang ogé terpadu sababaraha produk kalapa, PTZ Kaméra, kaméra Drone Gimbal jsb Urang ogé bisa ngalakukeun layanan OEM & ODM dumasar kana sasuai ka nu Anjeun.

OEM / ODM

About Us