Bubuka

About Us

Téhnologi Savgood - Produsén Modél Kaméra Zum.

Hangzhou Savgood didirikeun dina Méi, 2013. Kami komitmen pikeun nyayogikeun solusi CCTV propésional.

Taun-taun munggaran, kami ngan ukur nyebarkeun produk versi Hikvision sareng Dahua Inggris, ngekspor ka pasar luar negeri, Amérika Kalér, Éropa, Aisa sareng Afrika. Kami salah sahiji 10 Panyekel Emas Top dina Kategori Aman dina Alibaba.com. 

Ti 2016 Taun, kami mendakan mOst tina Long Range Zoom solution nganggo Normal box camera sareng bermotor lensa, anu Mahal pisan, Henteu Mantap sareng Efisiensi Rendah Fokus Otomatis. 

Pikeun méréskeun masalah anu ayeuna aya dina larutan kaméra Long Range Zoom, dumasar kana SONY anu populér, kualitas gambar anu luhur sareng ultra starlight Exmor / Exmor R CMOS Sensor, Tim Savgood kalayan pemasok mimitian mendesain & ngembangkeun seueur jinis Modul Kaméra Zoom, fokus kana Ultra LONG Modul kaméra RANGE ZOOM. Seueur modul anu hasil dileupaskeun, contona, 4Mp 88x Zoom (10.5 ~ 920mm), 2Mp 80x Zoom (15 ~ 1200mm), 2Mp / 4K / 8Mp 50x Zoom (6 ~ 300mm), Network & Digital versi.

Aranjeunna tiasa ngadukung algoritma Pokus Otomatis unggulan kami anu gancang & akurat, Defog sareng fungsi IVS (Intellect Video Surveillance), protokol Onvif, HTTP API pikeun integrasi sistem pihak ka-3.

Ogé, ayeuna solusi kaméra termal analog ayeuna, upami peryogi solusi jaringan, peryogi server video digital pikeun ngarobih video anglog kana Jaringan, anu hargana mahal, sareng pidéo langkung parah, kendali tunduh. Tim Savgood sareng pemasok kami ogé ngarancang & ngembangkeun modul IP pikeun kaméra termal digital.

Ayeuna sadaya modul kaméra zum sareng modul kaméra termal dijual ka seueur nagara luar negeri, Amérika Serikat, Kanada, Inggris, Jérman, Israel, Turki, India, Koréa Kidul sareng sajabana. Aranjeunna seueur dianggo dina produk CCTV, alat Militer, Médis alat-alat, Peralatan industri, alat-alat Robot jsb.

Sareng dumasar kana modul kaméra zum kami anu katingali sareng modul kaméra termal, kami ogé ngahijikeun sababaraha produk kalapa, Kaméra PTZ, kaméra Drone Gimbal sareng sajabana Kami ogé tiasa ngalakukeun jasa OEM & ODM dumasar kana sarat anjeun. 

OEM / ODM

About Us