Warta

  • Disarankeun Kaméra SG-ZCM2030DL pikeun ngaganti Kaméra SONY

    Kami gaduh sababaraha jinis modul kaméra zum anu bénten-bénten, kalebet kaméra zum jaringan sareng kaméra zum digital (LVDS), sapertos anu urang terang, seueur modél SONY anu diteruskeun ayeuna, sareng seueur nasabah nganggo kaméra zum 30x SG-ZCM2030DL pikeun ngagentos kaméra SONY FCB-EV7520 sareng FCB-EV7520A, sareng gaduh performa anu saé ....
    Maca deui
  • Kaméra OIS Anyar Dileupaskeun

    Kami nembé ngaluarkeun kaméra énggal dina Des, 2020: 2Megapixel 58x Long Range Zoom Network Output OIS Camera Module SG-ZCM2058N-O High Light Features: fitur 1.OIS OIS (Optical image stabilization) hartosna ngahontal stabilisasi gambar ngalangkungan setting komponén optik , sapertos lensa hardware, kana ...
    Maca deui
  • Naon Kaméra Defog?

    Kaméra jarak jauh jarak jauh sok ngagaduhan fitur defog, kalebet kaméra PTZ, kaméra EO / IR, seueur dianggo dina pertahanan sareng militér, kanggo ningali sajauh mungkin. Aya dua jinis utama téknologi penetrasi kabut: 1. Kaméra defog optik Lampu anu katingali normal henteu tiasa nembus awan sareng haseup, tapi caket-jero ...
    Maca deui
  • Optical defog function in Savgood Network modules

    Fungsi defog optik dina modul Jaringan Savgood

    Kaméra panjagaan dipasang di luar dipiharep bakal tahan uji coba 24/7 ngalangkungan cahaya, hujan, salju, sareng kabut anu kuat. Partikel aerosol dina halimun khususna masalah, sareng tetep janten salah sahiji panyabab utama kualitas gambar anu ngahinakeun. Cuaca pisan affe ...
    Maca deui
  • Infrared Thermal and Long Range Visible Camera For Border Security

    Kaméra Thermal Infrabeureum sareng Jarak Jauh Anu Katon Pikeun Kaamanan Border

    Ngajaga wates nasional penting pisan pikeun kaamanan nagara. Nanging, ngadeteksi panyusud poténsial atanapi penyelundup dina cuaca anu teu katebak sareng lingkunganana anu poek pisan mangrupakeun tantangan anu leres. Tapi kaméra imaging termal infra red tiasa ngabantosan kabutuhan deteksi dina l ...
    Maca deui
  • Savgood releases the world’s leading Zoom Block Camera with longer than 800mm stepper driver Auto Foucs Lens.

    Savgood ngaleupaskeun Kaméra Blok Zoom ngarah di dunya kalayan supir stepper langkung lami 800mm Auto Foucs Lens.

    Kaseueuran solusi Long Range Zoom nganggo kaméra kotak normal sareng lensa bermotor, kalayan dewan Pokus Otomatis tambahan, pikeun solusi ieu, seueur kalemahan, Pokus Otomatis épisiensi low, bakal sono fokus saatos lami damel, éta larutan sadayana beurat pisan kaméra sareng al ...
    Maca deui