Warta

  • Kaméra termal anu loba dipaké.

    Sakur objék di alam di luhur Suhu Absolut (-273 ℃) bisa mancarkeun panas (gelombang éléktromagnétik) ka luar.Gelombang éléktromagnétik panjang atanapi pondok, sareng gelombang kalayan panjang gelombang ti 760nm dugi ka 1mm disebut infra red, anu henteu tiasa katingali ku panon manusa.Nu leuwih luhur suhu ...
    Maca deui
  • Why we choose Multi Sensor Camera?

    Naha urang milih Multi Sensor Camera?

    Kalayan kamajuan sains sareng téknologi gancang, rupa-rupa jaringan sistem panjagaan vidéo anu diwangun ku komunitas hirup, lalu lintas sareng jaringan transportasi, stasion sareng terminal parantos gancang dibentuk.Kerjasama kaméra anu katingali sareng termal henteu deui janten ...
    Maca deui
  • Kaméra Non-Hisilicon anu patuh NDAA

    Dina raraga Cope jeung larangan NDAA AS, kami geus anyar ngembangkeun hiji kaméra 4K Non-Hisilicon kalawan SigmaStar chip kinerja tinggi: 4K / 8Megapiksel 50x Long Range zum Network Module kaméra.SG-ZCM8050NS-O: 1 / 1.8 "Sony Exmor CMOS sénsor.Kuat 50x zum optik (6~300mm).Max.4K/8Mp...
    Maca deui
  • Advantages of thermal imaging cameras

    Kaunggulan tina kaméra Imaging termal

    Kaméra pencitraan termal infra red tiasa mendakan inpormasi spésifik tina obyék anu diukur ku ngadeteksi sebaran suhu obyék anu diukur, kalebet komposisi internal sareng lokasi khusus obyék.Tilu kaunggulan tina kaméra Imaging termal: 1. Aman ngagunakeun ...
    Maca deui
  • What is infrared laser camera?

    Naon kaméra laser infra red?

    Naon kaméra laser infra red?Éta lampu infra red atanapi laser?Naon bédana antara lampu infra red sareng laser?Nyatana, cahaya infrabeureum sareng laser mangrupikeun dua konsép dina kategori anu béda, sareng laser infra red mangrupikeun bagian tina simpang dua konsép ieu: Panjang gelombang cahaya katingali...
    Maca deui
  • kaméra Imaging infra red pikeun aplikasi pertahanan

    Dina taun-taun ayeuna, kaméra pencitraan infra red parantos janten langkung penting dina aplikasi pertahanan wates.1.Monitoring target peuting atawa dina kaayaan cuaca parna: Salaku urang terang, kaméra katempo teu tiasa dianggo ogé peuting lamun tanpa katerangan IR, nu imager termal infra red passively narima ...
    Maca deui
  • Thermal Camera Features and Advantage

    Fitur kaméra termal jeung Kauntungannana

    Kiwari, kaméra termal beuki loba dipaké dina aplikasi rentang béda, contona panalungtikan ilmiah, alat-alat listrik, R&D kontrol kualitas circuit panalungtikan sarta pamekaran, inspeksi Gedong, Militér jeung kaamanan.Kami ngarilis sababaraha jinis kaméra termal jarak jauh ...
    Maca deui
  • Disarankeun kaméra SG-ZCM2030DL pikeun ngaganti kaméra SONY

    Kami gaduh sababaraha jinis modul kaméra zum anu béda, kalebet kaméra zum jaringan sareng kaméra zum digital (LVDS), sakumaha anu urang terang, seueur model SONY ayeuna dihentikan, sareng seueur palanggan nganggo kaméra digital zum 30x SG-ZCM2030DL pikeun ngagentos kaméra SONY FCB- EV7520 na FCB-EV7520A, sarta boga perf pohara alus ...
    Maca deui
  • Kaméra OIS Anyar Dileupaskeun

    Kami nembé ngarilis kaméra énggal dina Désémber 2020: 2Megapiksel 58x Jarak Jauh Zoom Jaringan Kaluaran Modul Kaméra OIS SG-ZCM2058N-O Fitur Cahaya Tinggi: 1.OIS fitur OIS (stabilisasi gambar optik) hartosna ngahontal stabilisasi gambar ngaliwatan setélan komponén optik. , sapertos lensa hardware, ka ...
    Maca deui
  • Naon Dupi Defog Camera?

    Kaméra zum jarak jauh salawasna gaduh fitur defog, kalebet kaméra PTZ, kaméra EO / IR, seueur dianggo dina pertahanan sareng militér, pikeun ningali sajauh mungkin.Aya dua jenis utama téhnologi penetrasi kabut: 1.Kaméra defog optik Cahaya katempo normal teu bisa nembus awan jeung haseup, tapi deukeut-di ...
    Maca deui
  • Optical defog function in Savgood Network modules

    fungsi defog optik dina modul Savgood Network

    Kaméra panjagaan anu dipasang di luar diperkirakeun tahan uji operasi 24/7 ngaliwatan cahaya anu kuat, hujan, salju, sareng kabut.Partikel aerosol dina kabut utamana masalah, sarta tetep salah sahiji sabab utama kualitas gambar ngahinakeun.Cuaca pisan mangaruhan ...
    Maca deui
  • Infrared Thermal and Long Range Visible Camera For Border Security

    Infrabeureum Thermal jeung Long Range Katémbong kaméra Pikeun Kaamanan Border

    Ngajagi wates nasional penting pikeun kaamanan nagara.Sanajan kitu, ngadeteksi poténsi intruders atawa smugglers dina cuaca unpredictable jeung sakuliling lengkep poék mangrupakeun tantangan nyata.Tapi kaméra Imaging termal infra red bisa mantuan minuhan kabutuhan deteksi di l ...
    Maca deui
  • Savgood releases the world’s leading Zoom Block Camera with longer than 800mm stepper driver Auto Foucs Lens.

    Savgood ngaluncurkeun Kaméra Blok Zoom anu pangdeukeutna di dunya kalayan langkung panjang ti 800mm supir stepper Auto Foucs Lens.

    Seuseueurna solusi Long Range Zoom nganggo kaméra kotak normal sareng Lensa bermotor, kalayan papan Pokus Otomatis tambahan, pikeun solusi ieu, aya seueur kalemahan, Pokus Otomatis efisiensi rendah, bakal sono fokus saatos lami damel, sadayana solusina beurat pisan. kaméra jeung al...
    Maca deui