2Mp 35x Zoom Starlight Laser Network Vehicle PTZ Kaméra


> Sensor Sony Exmor Starlight CMOS
> Zoom optik 35x (6 ~ 210mm)
> Maks. 25 / 30pfs @ 2Mp (1920x1080) Resolusi
> Ngarojong sababaraha fungsi IVS
> Hingga 800m Laser IR Jarak
> Panyambung Militer
> IP66


Spésifikasi

Diménsi

Modél

SG-PTZ2035N-LR6

Sensor

Sensor Gambar 1 / 1.9 ″ Sony Exmor CMOS
Piksel anu épéktip Kira-kira. 2,13 Megapiksel
Max. Resolusi 1945 (H) x1225 (V)

Lénsa

Panjang fokus 6mm ~ 210mm, 35x Optical Zoom
Bukaan F1.4 ~ F4.8
Tutup Jarak Fokus 1m ~ 1.5m (Lebar ale Dongéng)
Sudut Pandang 61 ° ~ 2.0 °

Jaringan Pidéo

Komprési H.265 / H.264 / H.264H / MJPEG
Kamampuh Panyimpenan Kartu TF, dugi ka 128G
Protokol jaringan Onvif, GB28181, HTTP, RTSP, RTP, TCP, UDP
Resolusi 50Hz: 25fps @ 2Mp (1920 × 1080), 25fps @ 1Mp (1280 × 720) 60Hz: 30fps @ 2Mp (1920 × 1080), 30fps @ 1Mp (1280 × 720)
IVS Tripwire, Deteksi Pager Palang, Intrusion, Objék Ditinggalkeun, Pindah Gancang, Deteksi Parkir, Perkiraan Ngumpulkeun Réa, Objek Leungit, Deteksi Loitering.
Babandingan S / N ≥55dB (Pareuman AGC, Bobot ON)
Jarak IR Nganti 800m
IR Hurung / OFF Kontrol Otomatis / Manual
LED IR Modul laser
Ngusap Ngarojong
Pencahayaan Minimum Warna: 0,001Lux / F1.5; B / W: 0,0001Lux / F1.5 (IR Hurung)
EIS Stabilisasi Gambar Éléktronik (HIRUP / OFF)
Kompensasi Paparan HIRUP / MATI
Penekanan Cahaya Kuat HIRUP / MATI
Beurang / Peuting Otomatis / Manual
Laju Zum Kira-kira. 4,5s (Optik Lebar-Tele)
Defog éléktronik HIRUP / MATI
Kasaimbangan Bodas Otomatis / Manual / ATW / Indoor / outdoor / outdoor Auto / Sodium lamp Auto / Sodium lamp
Kacepetan Rana Éléktronik Shutter Otomatis (1 / 3s ~ 1 / 30000s), Shutter Manual (1 / 3s ~ 1 / 30000s)
Kakeunaan Otomatis / Manual
Réduksi Noise 2D Ngarojong
Réduksi Noise 3D Ngarojong
Flip Ngarojong
Mode Pokus Otomatis / Manual / Semi-otomatis
Digital Zoom 4x
PTZ Bahan Desain struktur integratif, cangkang Aluminium-Alloy
Modeu Nyetir Turbin Cacing Turbin
Perlindungan Pareuman Kakuatan Ngarojong
Panci / Réngking Dengdekkeun Panci: 360 °, Teu aya tungtungna; Dengdekkeun: -84 ° ~ 84 °
Pan / Laju Dengdekkeun Disaluyukeun, panci: 0 ° ~ 60 ° / s; Dengdekkeun: 0 ° ~ 40 ° / s;
Wisata 4
Presét 128
Protokol Pelco-P / D
Panyambung Militer Ngarojong
Ethernet RJ-45 (10Base-T / 100Base-TX)
RS485 1
Audio Abdi / O 1/1
Alarm I / O 1/2
Kabel 5m sacara standar (kalayan bagéan 2m Circle Protection)
Sasayogian tanaga DC24 ~ 36V ± 15% / AC24V
Konsumsi Kakuatan 54W
Kaayaan Operasi -30 ° C ~ + 60 ° C / 20% nepi ka 80% RH
Tingkat Perlindungan IP66; Perlindungan Kilat TVS 4000V, pencegahan lonjakan
Casing Logam
Warna Bodas sacara standar (Hideung Pilihan)
Diménsi (L * W * H) Kira-kira. 240mm * 370mm * 245mm
Beurat bersih 7kg
Beurat kotor 13kg

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • D-PTZ-LR3

  • Kategori produk