640x480 Termal + 2MP 30x Optical Zoom Bi-spectrum Network Drone Camera


> 1 Aliran kompléks Pidéo Termal sareng Terang.
> Hiji Chip Kontrol Utama tunggal, langkung stabil tibatan produk versi IP ganda.
> 3-sumbu stabil Pan-Dengdekkeun, Presisi tinggi: ± 0,008 °
> Ngarojong Inpo GPS Overlay.
> Ngadukung Pelacakan pinter

Kaméra Anu Ditingali:
> 1 / 2.8 "Sensor Sony Exmor CMOS.
> Zoom optik 30x anu kuat (4.7 ~ 141mm Lensa), 4x Digital Zoom.
> Maks. 2Mp (1920x1080) Resolusi
> Dukung éléktronik Defog, Stabilisasi Gambar Éléktronik

Kaméra Termal:
> 640x480 Resolusi, sénsor sensitipitas tinggi
> 25mm Lensa Termal Tetep


Spésifikasi

Diménsi

Modél

SG-UAV2030NL-T25

Kaméra Termal

Sensor

Sensor Gambar Uncooled Microbolometer FPA (Silikon amorf)
Resolusi 640 x 480
Ukuran Piksel 17μm
Sensitipitas ≤60mk @ 300k

Lénsa

Panjang fokus 25mm, F1.0
Pokus Athermalized, bébas fokus
Sudut Pandang 24.5 ° x18.5 °

Jaringan Pidéo

Komprési H.265 / H.264 / H.264H
Protokol jaringan Onvif, GB28181, HTTP, RTSP, RTP, TCP, UDP
Resolusi 50Hz: 25fps (640 × 480)
Kaméra Anu Ditingali

Sensor

Sensor Gambar 1 / 2,8 ″ CMOS
Piksel anu épéktip Kira-kira. 2,13 Megapiksel
Max. Resolusi 1920 (H) x1080 (V)

Lénsa

Panjang fokus 4.7mm ~ 141mm, 30x Optical Zoom
Bukaan F1.5 ~ F4.0
Tutup Jarak Fokus 0,1m ~ 1,5m (Lebar ale Dongéng)
Sudut Pandang 60.5 ° ~ 2.3 °

Jaringan Pidéo

Komprési H.265 / H.264 / H.264H / MJPEG
Kamampuh Panyimpenan Kartu TF, dugi ka 128G
Protokol jaringan Onvif, GB28181, HTTP, RTSP, RTP, TCP, UDP
Resolusi Kaluaran Jaringan 50Hz: 25fps @ 2Mp (1920 × 1080), 25fps @ 1Mp (1280 × 720) 60Hz: 30fps @ 2Mp (1920 × 1080), 30fps @ 1Mp (1280 × 720)
IVS Tripwire, Deteksi Pager Palang, Intrusion, Objék Ditinggalkeun, Pindah Gancang, Deteksi Parkir, Perkiraan Ngumpulkeun Réa, Objek Leungit, Deteksi Loitering.
Pencahayaan Minimum Warna: 0,005Lux / F1.5; B / W: 0,0005Lux / F1.5
Stabilisasi Gambar Éléktronik Ngarojong
Digital Zoom 4x
Defog Defog Éléktronik (Default ON).
Hiji Konci pikeun Gambar 1x Ngarojong
Pan-Dengdekkeun Gimbal
Rentang Geter Angular ± 0,008 °
Gunung Dicabut
Max. Kisaran Kontrol Pitch: + 70 ° ~ -90 °, Nguap: ± 160 °
Rentang mékanis Pitch: + 75 ° ~ -100 °, Yaw: ± 175 °, Roll: + 90 ° ~ -50 °
Max. Laju Dikendalikeun Pitch: ± 120 ° / s, Nguap: ± 180 ° / s
Nyukcruk Otomatis Ngarojong
Kaayaan
Kaayaan Operasi -10 ° C ~ + 45 ° C / 20% nepi ka 80% RH
Kaayaan Panyimpenan -20 ° C ~ + 70 ° C / 20% kana 95% RH
Sasayogian tanaga DC 12V ~ 25V
Konsumsi Kakuatan 8,4W
Diménsi (L * W * H) Kira-kira. 136mm * 96mm * 155mm
Beurat Kira-kira. 920g

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • D-UAV2030-T25