2Megapixel 35x Zoom Starlight Network Camera Module


> 1/2 "Sony Exmor CMOS Sensor.
> Zoom optik 35x anu kuat (6 ~ 210mm).
> Maks. 2Mp (1920x1080) Resolusi
> Ngarojong sababaraha fungsi IVS
> Ngarojong Defog Éléktronik sareng Defog Optik (Opsional)


Spésifikasi

Diménsi

Modél

SG-ZCM2035N (-O)

Sensor

Sensor Gambar 1/2 ″ Sony Exmor CMOS
Piksel anu épéktip Kira-kira. 2,13 Megapiksel
Max. Resolusi 1945 (H) x1225 (V)

Lénsa

Panjang fokus 6mm ~ 210mm, 35x Optical Zoom
Bukaan F1.5 ~ F4.8
Tutup Jarak Fokus 0,1 m ~ 1,5m (Lebar ~ Dongéng)
Sudut Pandang 61 ° ~ 2.0 °

Jaringan Pidéo

Komprési H.265 / H.264 / H.264H / MJPEG
Kamampuh Panyimpenan Kartu TF, dugi ka 128G
Protokol jaringan Onvif, GB28181, HTTP, RTSP, RTP, TCP, UDP
Alarm pinter Deteksi Gerak, Alarm Cover, Alarm Panyimpenan Pinuh
Resolusi 50Hz: 25fps @ 2Mp (1920 × 1080) 60Hz: 30fps @ 2Mp (1920 × 1080)
IVS Tripwire, Deteksi Pager Palang, Intrusion, Objék Ditinggalkeun, Pindah Gancang, Deteksi Parkir, Perkiraan Ngumpulkeun Réa, Objek Leungit, Deteksi Loitering.
Babandingan S / N ≥55dB (Pareuman AGC, Bobot ON)
Pencahayaan Minimum Warna: 0,001Lux / F1.5; B / W: 0,0001Lux / F1.5
EIS Stabilisasi Gambar Éléktronik (HIRUP / OFF)
Kompensasi Paparan HIRUP / MATI
Penekanan Cahaya Kuat HIRUP / MATI
Beurang / Peuting Otomatis / Manual
Defog éléktronik HIRUP / MATI
Defog Optik (Opsional) Modeu Peuting, saluran 750nm ~ 1100nm mangrupikeun Optical Defog
Laju Zum Kira-kira 4.5s (Optik Lebar-Tele)
Kasaimbangan Bodas Otomatis / Manual / ATW / Indoor / outdoor / outdoor Auto / Sodium lamp Auto / Sodium lamp
Kacepetan Rana Éléktronik Shutter Otomatis (1 / 3s ~ 1 / 30000s) Manual Shutter (1 / 3s ~ 1 / 30000s)
Kakeunaan Otomatis / Manual
Réduksi Noise 2D Ngarojong
Réduksi Noise 3D Ngarojong
Flip Ngarojong
Kontrol Éksternal TLL
Antarmuka Komunikasi Cocog sareng Protokol SONY VISCA
Mode Pokus Otomatis / Manual / Semi-otomatis
Digital Zoom 4x
Kaayaan Operasi (-30 ° C ~ + 60 ° C / 20% nepi ka 80% RH)
Kaayaan Panyimpenan (-40 ° C ~ + 70 ° C / 20% kana 95% RH)
Sasayogian tanaga DC 12V ± 15% (Nyarankeun: 12V)
Konsumsi Kakuatan Kakuatan statik: 4.5W, kakuatan Olahraga: 5.5W
Diménsi (L * W * H) Kira-kira. 126mm * 54mm * 68mm
Beurat Kira-kira. 410

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • D-2035

  • Kategori produk