2Megapixel 90x Jarak Jauh Zum Jaringan sareng Digital Dual Output Camera Module


> 1 / 1.8 "Sony Exmor CMOS Sensor.
> Zoom optik 90x anu kuat (6-540mm).
> Maks. 2Mp (1920x1080) Resolusi
> Ngarojong sababaraha fungsi IVS
> Ngarojong Defog sareng Defog Optik pikeun Opsional
> Ngarojong sababaraha overlay inpormasi OSD dina aliran jaringan.
> Ngarojong kaluaran video digital LVDS sacara sinkron.


Spésifikasi

Diménsi

Modél

SG-ZCM2090ND (-O)

Sensor

Sensor Gambar 1 / 1.8 ″ Sony Exmor R STARVIS CMOS
Piksel anu épéktip Kira-kira. 8,42 Megapiksel
Max. Resolusi 1945 (H) × 1225 (V)

Lénsa

Panjang fokus 6mm ~ 540mm, 90x Optical Zoom
Zum Optik 90x
Bukaan F1.4 ~ F4.8
Tutup Jarak Fokus 1m ~ 1.5m (Lebar ale Dongéng)
Sudut Pandang 59 ° ~ 0.8 °

Jaringan Pidéo

Komprési H.265 / H.264 / H.264H / MJPEG
Kamampuh Panyimpenan Kartu TF, dugi ka 128G
Protokol jaringan Onvif, GB28181, HTTP, RTSP, RTP, TCP, UDP
Resolusi 50Hz: 50fps / 25fps @ 2Mp (1920 × 1080), 25fps @ 1Mp (1280 × 720)

60Hz: 60fps / 30fps @ 2Mp (1920 × 1080), 30fps @ 1Mp (1280 × 720)

LVDS Pidéo 50Hz: 25 / 50fps @ 2Mp (1920 × 1080)

60Hz: 30 / 60fps @ 2Mp (1920 × 1080)

Ngaronjatkeun firmware (LVDS) Ngan tiasa ningkatkeun firmware via port Network.
IVS (Jaringan) Tripwire, Deteksi Pager Palang, Intrusion, Objék Ditinggalkeun, Pindah Gancang, Deteksi Parkir, Perkiraan Ngumpulkeun Réa, Objek Leungit, Deteksi Loitering.
Babandingan S / N ≥55dB (Pareuman AGC, Bobot ON)
Pencahayaan Minimum Warna: 0.1Lux / F1.4; B / W: 0,001Lux / F1.4
EIS N / A.
Kompensasi Paparan HIRUP / MATI
Penekanan Cahaya Kuat HIRUP / MATI
Defog éléktronik HIRUP / MATI
Defog Optik (Opsional) Modeu Peuting, saluran 750nm ~ 1100nm mangrupikeun Optical Defog
Beurang / Peuting Otomatis / Manual
Laju Zum Sakitar 9s (Optik Lebar-Tele)
Kasaimbangan Bodas Otomatis / Manual / ATW / Indoor / outdoor / outdoor Auto / Sodium lamp Auto / Sodium lamp
Kacepetan Rana Éléktronik Shutter Otomatis (1 / 3s ~ 1 / 30000s) Manual Shutter (1 / 3s ~ 1 / 30000s)
Kakeunaan Otomatis / Manual
Réduksi Noise 2D Ngarojong
Réduksi Noise 3D Ngarojong
Flip Ngarojong
Kontrol Éksternal TTL
Antarmuka Komunikasi Cocog sareng Protokol SONY VISCA
Mode Pokus Otomatis / Manual / Semi-otomatis
Digital Zoom N / A.
Kaayaan Operasi (-30 ° C ~ + 65 ° C / 20% nepi ka 80% RH)
Kaayaan Panyimpenan (-40 ° C ~ + 70 ° C / 20% kana 95% RH)
Sasayogian tanaga DC 12V ± 15% (Nyarankeun: 12V)
Konsumsi Kakuatan Kakuatan statik: 5W, kakuatan Olahraga: 6W
Diménsi (L * W * H) Kira-kira. 175mm * 72mm * 77mm
Beurat Kira-kira. 900g

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • D-2050