4K / 8Mp 2.3x Zoom Mini Network Module Kaméra


> 1 / 1.8 "Sony Exmor CMOS Sensor.
> Zoom optik 2.3 x kuat (4.4 ~ 10.2mm).
> Maks. 8Mp (3840x2160) Resolusi
> Ngarojong sababaraha fungsi IVS
> Ngarojong Defog Éléktronik
> Saé pisan tingkat Distorsi anu handap pisan nalika ngazum.


Spésifikasi

Diménsi

Modél

SG-ZCM8002N

Sensor

Sensor Gambar 1 / 1.8 ″ Sony Exmor CMOS
Piksel anu épéktip Kira-kira. 8,42 Megapiksel
Max. Resolusi 3840 (H) x 2160 (V)

Lénsa

Panjang fokus 4.4mm ~ 10.2mm, 2.3x Optical Zoom
Bukaan F1.4 ~ F2.2
Tutup Jarak Fokus 1m ~ 3m (Lebar ale Dongéng)
Sudut Pandang 109 ° ~ 42 °

Jaringan Pidéo

Komprési H.265 / H.264
Kamampuh Panyimpenan Kartu TF, dugi ka 128G
Protokol jaringan Onvif, GB28181, HTTP, RTSP, RTP, TCP, UDP
Alarm pinter Deteksi Gerak, Alarm Cover, Alarm Panyimpenan Pinuh
Resolusi 50Hz: 25fps @ 8Mp (3840 × 2160)

60Hz: 30fps @ 8Mp (3840 × 2160)

IVS Tripwire, Deteksi Pager Palang, Intrusion, Objék Ditinggalkeun, Pindah Gancang, Deteksi Parkir, Perkiraan Ngumpulkeun Réa, Objek Leungit, Deteksi Loitering.
Babandingan S / N ≥55dB (Pareuman AGC, Bobot ON)
Pencahayaan Minimum Warna: 0.1Lux / F1.4, Hideung & Bodas: 0.01 / F1.4
EIS Stabilisasi Gambar Éléktronik (HIRUP / OFF)
Defog HIRUP / MATI
Kompensasi Paparan HIRUP / MATI
Penekanan Cahaya Kuat HIRUP / MATI
Beurang / Peuting Otomatis / Manual
Laju Zum Kira-kira 2.5s (Optik Lebar-Tele)
Kasaimbangan Bodas Otomatis / Manual / ATW / Indoor / outdoor / outdoor Auto / Sodium lamp Auto / Sodium lamp
Kacepetan Rana Éléktronik Shutter Otomatis (1 / 3s ~ 1 / 30000s) Manual Shutter (1 / 3s ~ 1 / 30000s)
Kakeunaan Otomatis / Manual
Réduksi Noise 2D Ngarojong
Réduksi Noise 3D Ngarojong
Flip Ngarojong
Kontrol Éksternal RS232
Antarmuka Komunikasi Cocog sareng Protokol SONY VISCA
Mode Pokus Otomatis / Manual / Semi-otomatis
Digital Zoom 4x
Kaayaan Operasi (-10 ° C ~ + 60 ° C / 20% nepi ka 80% RH)
Kaayaan Panyimpenan (-20 ° C ~ + 70 ° C / 20% kana 95% RH)
Sasayogian tanaga DC 12V ± 15% (Nyarankeun: 12V)
Konsumsi Kakuatan Kakuatan statik: 3.5W, Daya olahraga: 4.5W
Diménsi (L * W * H) Kira-kira. 66.3mm * 48mm * 48mm
Beurat Kira-kira. 75g

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • D-8002