Solusi

Modul Kamera Zoom seueur dianggo dina sagala rupa produk daérah, PTZ Dome, Tribrid PTZ Camera, Drone Payloads, Video Conference Cameras sareng saterasna.

Solution

Wewengkon Aplikasi

Solution

Kaamanan

Kalolobaan Kaamanan & s;Proyék panjagaan.

Solution

Basisir Pertahanan

Pikeun kaamanan Basisir, sarta pesawat Laut.

Solution

Pertahanan

Sababaraha parabot pertahanan Nasional.

Solution

Deteksi Seuneu Leuweung

Kaamanan leuweung, deteksi seuneu.

Solution

Drone

Kandaraan Udara Unmanned, Pesawat jangjang Maneuh.

Solution

Puncak Puncak

Sababaraha titik Puncak luhur, kudu kaamanan pinuh Area.

Solution

Parabot Médis

Sababaraha Alat Médis sareng zum waktos sakedik.

Solution

Kota Aman

Kalolobaan Proyék Kota Aman.