Solusi

Modul Kaméra Zum seueur dianggo dina sagala rupa produk, PTZ Dome, Tribrid PTZ Camera, Drone Payloads, Video Conference Kaméra sareng sajabina.

Solution

Daérah Aplikasi

Solution

Kaamanan

Kaseueuran Kaamanan & s; Proyék panjagaan.

Solution

Pertahanan Basisir

Pikeun kaamanan Basisir, sareng pesawat Laut.

Solution

Pertahanan

Sababaraha pakakas pertahanan Nasional.

Solution

Deteksi Seuneu Leuweung

Kaamanan leuweung, Deteksi seuneu.

Solution

Drone

Vehicle Aerial Unmanned, pesawat jangjang tetep.

Solution

Puncak Top

Sababaraha titik Puncak top, kedah ngamankeun Area lengkep.

Solution

Parabot Médis

Sababaraha Alat Médis kalayan zum waktos low.

Solution

Kota Aman

Kaseueuran Proyék Kota Aman.