warta parusahaan

  • Kaméra termal anu loba dipaké.

    Sakur objék di alam di luhur Suhu Absolut (-273 ℃) bisa mancarkeun panas (gelombang éléktromagnétik) ka luar.Gelombang éléktromagnétik panjang atanapi pondok, sareng gelombang kalayan panjang gelombang ti 760nm dugi ka 1mm disebut infra red, anu henteu tiasa katingali ku panon manusa.Nu leuwih luhur suhu ...
    Maca deui
  • Why we choose Multi Sensor Camera?

    Naha urang milih Multi Sensor Camera?

    Kalayan kamajuan sains sareng téknologi gancang, rupa-rupa jaringan sistem panjagaan vidéo anu diwangun ku komunitas hirup, lalu lintas sareng jaringan transportasi, stasion sareng terminal parantos gancang dibentuk.Kerjasama kaméra anu katingali sareng termal henteu deui janten ...
    Maca deui
  • Kaméra OIS Anyar Dileupaskeun

    Kami nembé ngarilis kaméra énggal dina Désémber 2020: 2Megapiksel 58x Jarak Jauh Zoom Jaringan Kaluaran Modul Kaméra OIS SG-ZCM2058N-O Fitur Cahaya Tinggi: 1.OIS fitur OIS (stabilisasi gambar optik) hartosna ngahontal stabilisasi gambar ngaliwatan setélan komponén optik. , sapertos lensa hardware, ka ...
    Maca deui
  • Optical defog function in Savgood Network modules

    fungsi defog optik dina modul Savgood Network

    Kaméra panjagaan anu dipasang di luar diperkirakeun tahan uji operasi 24/7 ngaliwatan cahaya anu kuat, hujan, salju, sareng kabut.Partikel aerosol dina kabut utamana masalah, sarta tetep salah sahiji sabab utama kualitas gambar ngahinakeun.Cuaca pisan mangaruhan ...
    Maca deui
  • Savgood releases the world’s leading Zoom Block Camera with longer than 800mm stepper driver Auto Foucs Lens.

    Savgood ngaluncurkeun Kaméra Blok Zoom anu pangdeukeutna di dunya kalayan langkung panjang ti 800mm supir stepper Auto Foucs Lens.

    Seuseueurna solusi Long Range Zoom nganggo kaméra kotak normal sareng Lensa bermotor, kalayan papan Pokus Otomatis tambahan, pikeun solusi ieu, aya seueur kalemahan, Pokus Otomatis efisiensi rendah, bakal sono fokus saatos lami damel, sadayana solusina beurat pisan. kaméra jeung al...
    Maca deui