warta industri

  • kaméra Imaging infra red pikeun aplikasi pertahanan

    Dina taun-taun ayeuna, kaméra pencitraan infra red parantos janten langkung penting dina aplikasi pertahanan wates.1.Monitoring target peuting atawa dina kaayaan cuaca parna: Salaku urang terang, kaméra katempo teu tiasa dianggo ogé peuting lamun tanpa katerangan IR, nu imager termal infra red passively narima ...
    Maca deui
  • Thermal Camera Features and Advantage

    Fitur kaméra termal jeung Kauntungannana

    Kiwari, kaméra termal beuki loba dipaké dina aplikasi rentang béda, contona panalungtikan ilmiah, alat-alat listrik, R&D kontrol kualitas circuit panalungtikan sarta pamekaran, inspeksi Gedong, Militér jeung kaamanan.Kami ngarilis sababaraha jinis kaméra termal jarak jauh ...
    Maca deui
  • Naon Dupi Defog Camera?

    Kaméra zum jarak jauh salawasna gaduh fitur defog, kalebet kaméra PTZ, kaméra EO / IR, seueur dianggo dina pertahanan sareng militér, pikeun ningali sajauh mungkin.Aya dua jenis utama téhnologi penetrasi kabut: 1.Kaméra defog optik Cahaya katempo normal teu bisa nembus awan jeung haseup, tapi deukeut-di ...
    Maca deui
  • Infrared Thermal and Long Range Visible Camera For Border Security

    Infrabeureum Thermal jeung Long Range Katémbong kaméra Pikeun Kaamanan Border

    Ngajagi wates nasional penting pikeun kaamanan nagara.Sanajan kitu, ngadeteksi poténsi intruders atawa smugglers dina cuaca unpredictable jeung sakuliling lengkep poék mangrupakeun tantangan nyata.Tapi kaméra Imaging termal infra red bisa mantuan minuhan kabutuhan deteksi di l ...
    Maca deui