1200mm block camera
jxzh
vehicle PTZ

PRODUK

ico

PRODUK

  • Ukuran Leutik Kaméra 90x Jarak Optical Zoom

    SG-ZCM2090ND-O

     

    > Zoom optik 90x anu kuat (6-540mm).

    > Maks. 2Mp (1920 × 1080) Resolusi

    > Ngarojong sababaraha fungsi IVS

    > Ngarojong Defog sareng Defog Optik

    > Ngarojong sagala rupa inpormasi OSD

    > Ngarojong kaluaran video digital LVDS sacara sinkron.

    inpro
  • 4Mp 88x (920mm Lensa) Kaméra Zoom Jarak Jauh Ultra

    SG-ZCM4088N-O

     

    > 1 / 1.8 "Sony Exmor CMOS Sensor.

    > Zoom optik 88x anu kuat (10.5-920mm).

    > Maks. 4Mp (2688 × 1520) Resolusi

    > Ngarojong sababaraha fungsi IVS

    > Ngarojong sababaraha tindih inpormasi OSD

    > Ngarojong kaluaran video digital LVDS sacara sinkron.

    > Ngarojong EIS sareng Optical Defog

     

    inpro
  • Kaméra Drone Gimbal

    4K 3x / 2Mp 30x katingali kaméra 640x480 inti, sénsor sensitipitas tinggi 17um Pixel pitch 25mm Tetep Lensa Thermal
    view
  • Kubah PTZ

    Resolusi 4K / 2Mp, 20x / 30x / 35x / 42x zoom Pan: 360 °; Dengdekkeun: -10 ° -90 ° Panci: 0,1 ° -150 ° / s; prasetél: 180 ° / s Dengdekkeun: 0,1 ° -80 ° / s; prasetél: 80 ° / s Rojongan 255 prasetél, IR 200m. POE Dukungan Audio I / O, Alarm I / O. IP66; Perlindungan Kilat TVS 6000V
    view
  • Termal + Katémbong Beurat beurat Kaméra PTZ

    2Mp 50x katingali résolusi 640x512 résolusi, sensor sensitipitas tinggi pitch 17um piksel. 100mm / 75mm lénsa motor Pan: 360 °; Dengdekkeun: -90 ° -90 ° P: 0.01 ° ~ 100 ° / s; T: 0,01 ° ~ 60 ° / s; Precision ± 0,003 ° Kipas pendukung, pamanas Dukungan sinkronisasi zum. Dukung fungsi IVS & Tracking. IP66
    view