zoom camera module
1200mm block camera
vehicle PTZ
300mm thermal camera

PRODUK

ico

PRODUK

  • Infrabeureum Laser Illuminator kalawan Sinkronisasi Zoom

    SG-IR808-2K

     

    > Ukuran leutik, sumber cahaya serat laser

    > -35 ℃ hawa tiis dimimitian tiis

    > Nyingkronkeun zum jeung kaméra katempo savgood

    > Coeff sudut adjustble

    > Gambar jelas sareng wates titik

    > 808nm/940nm pilihan

     

    inpro
  • 4Mp 88x (920mm Lénsa) Ultra Long Range Zoom kaméra

    SG-ZCM4088N-O

     

    > 1 / 1,8 "Sony Exmor CMOS Sénsor.

    > Kuat 88x zum optik (10,5-920mm).

    > Max.4Mp(2688×1520) Resolusi

    > Ngarojong sababaraha fungsi IVS

    > Ngarojong sababaraha overlay inpormasi OSD

    > Rojongan kaluaran video digital LVDS synchronously.

    > Rojongan EIS sareng Optical Defog

     

    inpro
  • Beban beurat PTZ EOIR kaméra

    SG-PTZ2086NO-12T37300: Termal + Optik Bi-spéktrum Beban Beban High Precision Network PTZ kaméra.1280x1024 detektor kalawan 37,5 ~ 300mm Motorized lénsa Network Kaméra termal, 2Mp 10 ~ 860mm 86x Optik zum Starlight Network kaméra zum.
    view
  • Drone Gimbal kaméra

    4K 3x/2Mp 30x kaméra katempo 640x480 inti, sénsor sensitipitas luhur 17um Pixel pitch 25mm Lensa Termal Maneuh
    view
  • PTZ Kubah

    Resolusi 4K / 2Mp, 20x / 30x / 35x / 42x zum Pan: 360 °;Dengdekkeun: -10 ° -90 ° Pan: 0,1 ° -150 ° / s;prasetél: 180 ° / s Dengdekkeun: 0,1 ° -80 ° / s;prasetél: 80 ° / s Rojongan 255 prasetél, IR 200m.POE Rojongan Audio I / O, Alarm I / O.IP66;TVS 6000V panyalindungan kilat
    view