4Megapixel 88x Jarak Jauh Zum Starlight Network sareng Digital Dual Output Camera Module


> 1 / 1.8 "Sony Exmor CMOS Sensor.
> Zoom optik 88x anu kuat (10.5-920mm).
> Maks. 4Mp (2688x1520) Resolusi
> Ngarojong sababaraha fungsi IVS
> Ngarojong EIS sareng Optical Defog
> Ngarojong kaluaran video tina port jaringan.
> Ngarojong sababaraha tindih inpormasi OSD
> Ngarojong kaluaran video digital LVDS sacara sinkron.


Spésifikasi

Diménsi

Modél

SG-ZCM4088ND-O

Sensor

Sensor Gambar 1 / 1.8 ″ Sony Exmor CMOS
Piksel anu épéktip Kira-kira. 4,53 Megapiksel
Max. Resolusi 2688 (H) x 1520 (V)

Lénsa

Panjang fokus 10.5mm ~ 920mm, 88x Optical Zoom
Bukaan F2.1 ~ F6.8
Tutup Jarak Fokus 5m ~ 10m (Lebar ale Dongéng)
Sudut Pandang 38 ° ~ 0.4 °

Jaringan Pidéo

Komprési H.265 / H.264 / H.264H / MJPEG
Kamampuh Panyimpenan Kartu TF, dugi ka 128G
Protokol jaringan Onvif, GB28181, HTTP, RTSP, RTP, TCP, UDP
Resolusi 50Hz: 25 / 50fps @ 4Mp (2688 × 1520) 60Hz: 30 / 60fps @ 2Mp (2688 × 1520)
LVDS Pidéo 50Hz: 25 / 50fps @ 2Mp (1920 × 1080) 60Hz: 30 / 60fps @ 2Mp (1920 × 1080)
Ngaronjatkeun firmware (LVDS) Ngan tiasa ningkatkeun firmware via port Network.
IVS Tripwire, Deteksi Pager Palang, Intrusion, Objék Ditinggalkeun, Pindah Gancang, Deteksi Parkir, Perkiraan Ngumpulkeun Réa, Objek Leungit, Deteksi Loitering.
Babandingan S / N ≥55dB (Pareuman AGC, Bobot ON)
Pencahayaan Minimum Warna: 0,02Lux / F2.1; B / W: 0,001Lux / F2.1
EIS Stabilisasi Gambar Éléktronik (HIRUP / OFF)
Kompensasi Paparan HIRUP / MATI
Penekanan Cahaya Kuat HIRUP / MATI
Beurang / Peuting Otomatis / Manual
Laju Zum Kira-kira. 8s (Optik Lebar-Tele)
Defog éléktronik HIRUP / MATI
Defog optik Modeu Peuting, saluran 750nm ~ 1100nm mangrupikeun Optical Defog
Kasaimbangan Bodas Otomatis / Manual / ATW / Indoor / outdoor / outdoor Auto / Sodium lamp Auto / Sodium lamp
Kacepetan Rana Éléktronik Shutter Otomatis (1 / 3s ~ 1 / 30000s) Manual Shutter (1 / 3s ~ 1 / 30000s)
Kakeunaan Otomatis / Manual
Réduksi Noise 2D Ngarojong
Réduksi Noise 3D Ngarojong
Flip Ngarojong
Kontrol Éksternal TTL
Antarmuka Komunikasi Cocog sareng Protokol SONY VISCA
Mode Pokus Otomatis / Manual / Semi-otomatis
Digital Zoom 4x
Kaayaan Operasi (-30 ° C ~ + 60 ° C / 20% nepi ka 80% RH)
Kaayaan Panyimpenan (-40 ° C ~ + 70 ° C / 20% kana 95% RH)
Sasayogian tanaga DC 12V ± 15% (Nyarankeun: 12V)
Konsumsi Kakuatan Kakuatan statik: 6.5W, Daya olahraga: 8.4W
Diménsi (L * W * H) Kira-kira. 395mm * 145mm * 150mm, Diaméter lensa 120mm
Beurat Kira-kira. 5600g

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • D-2086

  • Kategori produk