Aakku Borongan 2MP 4.7 ~ 141mm 30x ngadeukeutkeun Short Range NDAA patuh kaméra Module pabrik jeung pabrik |Savgood

SG-ZCM2030NS, 2Megapiksel 30x Zoom Starlight Network Kamera Module


> 1/2.8 "Sony CMOS Sénsor
> Kuat zum optik 30x (4.7mm~141mm)
> Max.2Mp(1920x1080) Resolusi
> Ngarojong sababaraha fungsi IVS
> Rojongan Electronic Defog
> Non-Hisilicon Chip, NDAA patuh


Spésifikasi

Diménsi

 

Modél

SG-ZCM2030NS

Sénsor

Sénsor Gambar 1/2.8″ Sony CMOS
Piksel éféktif Kira-kira.2,13 megapiksel
Max.Resolusi 1920 (H)x1080(V)

Lensa

Panjang fokus 4.7mm~141mm, 30x Optical Zoom
aperture F1.5 ~ F4.0
Tutup Jarak Fokus 0,1m~1,5m (Lega~Dongéng)
Sudut Témbongkeun 60,5 ° ~ 2,3 °

Jaringan Video

Komprési H.265/H.264/H.264H/MJPEG
Kamampuhan gudang kartu TF, nepi ka 128G
Protokol Jaringan Onvif, GB28181, HTTP, RTSP, RTP, TCP, UDP
Alarm pinter Deteksi gerak, Alarm panutup, Alarm Panyimpen pinuh
Resolusi 50Hz: 25/50fps@2Mp(1920×1080)60Hz: 30/60fps@2Mp(1920×1080)
IVS Tripwire, Deteksi Pagar Palang, Intrusion, Objék Ditinggalkeun, Pindah Gancang, Detéksi Parkir, Estimasi Ngumpulkeun Balaréa, Objék Leungit, Detéksi Loitering.
Babandingan S/N ≥55dB (AGC Pareum, Beurat ON)
Pencahayaan Minimum Warna: 0.005Lux/F1.5;B / W: 0,0005Lux / F1,5
EIS Stabilisasi Gambar Éléktronik (ON/OFF)
Defog ON/OFF
Kompensasi Paparan ON/OFF
Suprési Cahaya Kuat ON/OFF
Beurang/Peuting Otomatis / Manual
Zoom Speed Kira-kira 3,5 detik (Tele Lebar Optik)
Kasaimbangan Bodas Otomatis/Manual/ATW/Indoor/Outdoor/Outdoor/Otomatis/Lampu Sodium Otomatis/Lampu Sodium
Éléktronik Shutter Speed Jepret Otomatis (1/3s~1/30000s)Jepret Manual (1/3s~1/30000s)
Kakeunaan Otomatis / Manual
Réduksi Noise 2D Ngarojong
Réduksi Noise 3D Ngarojong
Balikkeun Ngarojong
Kontrol éksternal TTL
Antarbeungeut Komunikasi Cocog sareng SONY VISCA Protocol
Modeu pokus Otomatis / Manual / Semi-otomatis
Ngazum Digital 4x
Kaayaan Operasi (-30°C~+60°C/20% nepi ka 80%RH)
Kaayaan Panyimpenan (-40°C~+70°C/20% nepi ka 95%RH)
Sasayogian tanaga DC 12V±15% (Nyarankeun: 12V)
Konsumsi Daya kakuatan statik: 4.0W, kakuatan olahraga: 5.0W
Ukuran (L * W * H) Kira-kira.96mm * 52mm * 58mm
Beurat Kira-kira.300

  • saméméhna:
  • Teras:

  • D-2030