640x480 Termal + 2Mp 50x Optical Zoom Bi-spectrum Beban beurat Jaringan Precision High PTZ Kaméra


> PT sareng Perumahan anu terintegrasi tinggi, tanpa garis paparan
> Klasifikasi Standar Masarakat: ASTM B117 / ISO 9227 (2000 jam) tahan Korosi
> Turbin / Cacing drive, ngonci nyalira dina Power OFF
> Operasi kontinyu 24H, Hirupna mékanisme motor sareng drive> réaksi 1 juta
> Rotasi horisontal 360 °, gancang nepi ka 0,01 ° ~ 100 ° / S
> Nangtung -90 ° ~ + 90 °, gancang nepi ka 0,01 ° ~ 60 ° / S
> Precision tina pra-posisi ± 0,003 °
> Sinkronisasi Zoom dumasar kana Kaméra Anu Ditingali
> Nyukcruk Otomatis Dumasar Kaméra Anu Katémbong

Kaméra Anu Ditingali:
> Zoom optik 50x anu kuat (6 ~ 300mm).
> Maks. 2Mp (1920x1080) Resolusi
> Ngarojong sababaraha fungsi IVS

Kaméra Termal:
> 640x480 Resolusi, sénsor sensitipitas tinggi
> 75mm / 100mm / 150mm Lensa Termal Motor


Spésifikasi

Diménsi

Modél

SG-PTZ2050N-6T75

SG-PTZ2050N-6T100

SG-PTZ2050N-6T150

Termal

Sensor

Sensor Gambar Detektor VGA Terkelas Uncooled
Resolusi 640 x 480
Ukuran Piksel 17μm
Jangkauan Spéktral 8 ~ 14μm

Lénsa

Panjang fokus 75mm 100mm 150mm
F Peunteun F1.2 F1.2 F1.2
Tingkat Perlindungan IP66 tahan cai pikeun Gelas Lénsa ka-1.

Jaringan Pidéo

Komprési H.265 / H.264 / H.264H
Kamampuh Panyimpenan Kartu TF, dugi ka 128G
Protokol jaringan Onvif, GB28181, HTTP, RTSP, RTP, TCP, UDP
Resolusi 50Hz: 25fp @ (640 × 480)
Fungsi IVS Ngarojong Tripwire, Intrusion
Katingali

Sensor

Sensor Gambar 1/2 ″ Sony Exmor CMOS
Piksel anu épéktip Kira-kira. 2,13 Megapiksel
Max. Resolusi 1945 (H) x1097 (V)

Lénsa

Panjang fokus 6mm ~ 300mm, 50x Optical Zoom
Bukaan F1.4 ~ F4.5
Tutup Jarak Fokus 1m ~ 1.5m (Lebar ale Dongéng)
Sudut Pandang 58,4 ° ~ 1,4 °

Jaringan Pidéo

Komprési H.265 / H.264 / H.264H / MJPEG
Kamampuh Panyimpenan Kartu TF, dugi ka 128G
Protokol jaringan Onvif, GB28181, HTTP, RTSP, RTP, TCP, UDP
Resolusi 50Hz: 50fps / 25fps @ 2Mp (1920 × 1080), 25fps @ 1Mp (1280 × 720) 60Hz: 60fps / 30fps @ 2Mp (1920 × 1080), 30fps @ 1Mp (1280 × 720)
IVS Tripwire, Deteksi Pager Palang, Intrusion, Objék Ditinggalkeun, Pindah Gancang, Deteksi Parkir, Perkiraan Ngumpulkeun Réa, Objek Leungit, Deteksi Loitering.
Babandingan S / N ≥55dB (Pareuman AGC, Bobot ON)
Pencahayaan Minimum Warna: 0,001Lux / F1.4; B / W: 0,0001Lux / F1.4
EIS Stabilisasi Gambar Éléktronik (HIRUP / OFF)
Kompensasi Paparan HIRUP / MATI
Penekanan Cahaya Kuat HIRUP / MATI
Beurang / Peuting Otomatis / Manual
Laju Zum Appr. 6.5s (Optik Lebar-Tele)
Defog éléktronik HIRUP / MATI
Defog optik Modeu Peuting, saluran 750nm ~ 1100nm mangrupikeun Optical Defog
Kasaimbangan Bodas Otomatis / Manual / ATW / Indoor / outdoor / outdoor Auto / Sodium lamp Auto / Sodium lamp
Kacepetan Rana Éléktronik Shutter Otomatis (1 / 3s ~ 1 / 30000s) Manual Shutter (1 / 3s ~ 1 / 30000s)
Kakeunaan Otomatis / Manual
Réduksi Noise 2D Ngarojong
Réduksi Noise 3D Ngarojong
Flip Ngarojong
Kontrol Éksternal RS232
Antarmuka Komunikasi Cocog sareng Protokol SONY VISCA
Mode Pokus Otomatis / Manual / Semi-otomatis
Digital Zoom 4x
Pan Dengdekkeun
Daya Hurung / Pareum Ngecék Diri Leres
Prétét 256
Modeu Komunikasi RS485
Panci / Réngking Dengdekkeun Panci: 360 ° muterkeun; Dengdekkeun: -90 ° ~ + 90 °
Pan Laju Konpigurasikeun, panci: 0,01 ° ~ 100 ° / s
Laju Dengdekkeun Konpigurasikeun, panci: 0,01 ° ~ 60 ° / s
Precision tina pre-posisi ± 0,003 °
Kipas / manaskeun Pangrojong / Otomatis
Nyeken Ngarojong
Saklar bantu Input 1 arah, kaluaran relay 2 arah
Ethernet 1x RJ45 (10Base-T / 100Base-TX)
Audio I / O (Opsional) 2/1
Alarm I / O (Opsional) 1/1
Pidéo Analog 1 palabuhan (BNC, 1.0V [pp], 75Ω)
Encode Audio G.711A / G.711Mu
RS485 1
Pelindung pelindung ngalawan fogging / icing Ngarojong
Perlindungan Éléktrostatik / Surge Éléktrostatik 7000 volt, gelombang 6000 volt, diferensial 3000 volt
Tahan cai IP66
Kakuatan DC 48V Input kakuatan
Konsumsi Kakuatan 60W
Kalembaban 0-90% henteu kondensasi
Suhu ngagawekeun -40 ℃ ~ + 60 ℃
Diménsi (L * W * H) 738mm * 360mm * 468mm
Beurat Kira-kira. 60kg

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • D-PTZ-Heavy2