Aakku Borongan 8MP / 4K 4.4 ~ 10.2mm 2.3x ngadeukeutkeun Short Range ngadeukeutkeun SONY IMX334 Mini kaméra pabrik jeung pabrik |Savgood

SG-ZCM8002N, 4K/8Mp 2.3x Zoom Modul Kaméra Jaringan Mini


> 1/1.8 "Sony Exmor CMOS Sénsor.
> Kuat 2.3 x optik zum (4.4~10.2mm).
> Max.8Mp(3840x2160) Resolusi
> Ngarojong sababaraha fungsi IVS
> Rojongan Electronic Defog
> Laju distorsi anu saé pisan rendah nalika zum.


Spésifikasi

Diménsi

Modél

SG-ZCM8002N

Sénsor

Sénsor Gambar 1/1.8″ Sony Exmor CMOS
Piksel éféktif Kira-kira.8,42 megapiksel
Max.Resolusi 3840(H) x 2160(V)

Lensa

Panjang fokus 4.4mm~10.2mm, 2.3x Optical Zoom
aperture F1.4~F2.2
Tutup Jarak Fokus 1m~3m (Lebar~Dongéng)
Sudut Témbongkeun 109°~42°

Jaringan Video

Komprési H.265/H.264
Kamampuhan gudang kartu TF, nepi ka 128G
Protokol Jaringan Onvif, GB28181, HTTP, RTSP, RTP, TCP, UDP
Alarm pinter Deteksi gerak, Alarm panutup, Alarm Panyimpen pinuh
Resolusi 50Hz: 25fps@8Mp(3840×2160)60Hz: 30fps@8Mp(3840×2160)
IVS Tripwire, Deteksi Pagar Palang, Intrusion, Objék Ditinggalkeun, Pindah Gancang, Detéksi Parkir, Estimasi Ngumpulkeun Balaréa, Objék Leungit, Detéksi Loitering.
Babandingan S/N ≥55dB (AGC Pareum, Beurat ON)
Pencahayaan Minimum Warna: 0.1Lux/F1.4, Hideung & Bodas: 0.01/F1.4
EIS Stabilisasi Gambar Éléktronik (ON/OFF)
Defog ON/OFF
Kompensasi Paparan ON/OFF
Suprési Cahaya Kuat ON/OFF
Beurang/Peuting Otomatis / Manual
Zoom Speed Kira-kira 2,5 detik (Tele Lebar Optik)
Kasaimbangan Bodas Otomatis/Manual/ATW/Indoor/Outdoor/Outdoor Auto/Sodium lamp Auto/Sodium lamp
Éléktronik Shutter Speed Jepret Otomatis (1/3s~1/30000s)Jepret Manual (1/3s~1/30000s)
Kakeunaan Otomatis / Manual
Réduksi Noise 2D Ngarojong
Réduksi Noise 3D Ngarojong
Balikkeun Ngarojong
Kontrol éksternal RS232
Antarbeungeut Komunikasi Cocog sareng SONY VISCA Protocol
Modeu pokus Otomatis / Manual / Semi-otomatis
Ngazum Digital 4x
Kaayaan Operasi (-10°C~+60°C/20% nepi ka 80%RH)
Kaayaan Panyimpenan (-20°C~+70°C/20% nepi ka 95%RH)
Sasayogian tanaga DC 12V±15% (Nyarankeun: 12V)
Konsumsi Daya kakuatan statik: 3.5W, kakuatan olahraga: 4.5W
Ukuran (L * W * H) Kira-kira.66.3mm * 48mm * 48mm
Beurat Kira-kira.75g

  • saméméhna:
  • Teras:

  • D-8002