2Megapixel 30x Zoom Starlight Digital Camera Module


> 1 / 2.8 "Sensor Sony Exmor CMOS.
> Zoom optik 30x anu kuat (4.7 ~ 141mm).
> Maks. 2Mp (1920x1080) Resolusi
> Ngarojong Defog Éléktronik
> Fokus anu akurat, gancang, épék gambar anu saé, réproduksi warna anu pas, visi wengi anu saé kalayan épék cahaya rendah.


Spésifikasi

Diménsi

Modél

SG-ZCM2030DL

Sensor

Sensor Gambar 1 / 2.8 ″ Sony Exmor CMOS
Piksel anu épéktip Kira-kira. 2,13 Megapiksel
Jalur TV ≥1100TVL
Max. Resolusi 1920 × 1080

Lénsa

Panjang fokus 4.7mm ~ 141mm, 30x Optical Zoom
Bukaan F1.5 ~ F4.0
Tutup Jarak Fokus 0,1m ~ 1,5m (Lebar ale Dongéng)
Sudut Pandang H: 60.5 ° ~ 2.3 ° (N ~ F)
Resolusi 50Hz: 25 / 50fps @ 2Mp (1920 × 1080)

60Hz: 30 / 60fps @ 2Mp (1920 × 1080)

Babandingan S / N ≥55dB (Pareuman AGC, Bobot ON)
Pencahayaan Minimum Warna: 0,001Lux / F1.5; B / W: 0,0001Lux / F1.5
EIS Stabilisasi Gambar Éléktronik (HIRUP / OFF)
Defog éléktronik HIRUP / MATI
Beurang / Peuting Otomatis (ICR) / Warna / B / W
Laju Zum Kira-kira 3.5s (Optik Lebar-Tele)
Kasaimbangan Bodas Otomatis / Manual / ATW / Indoor / outdoor / outdoor Auto / Sodium lamp Auto / Sodium lamp
Kacepetan Rana Éléktronik 1/1 ~ 1 / 30000an
Kompensasi lampu latar Ngarojong
Lebar Dinamis Range DWDR
Kontrol Lampu Tinggi (HLC) Ngarojong
Digital Zoom 4x
Réduksi Noise 2D Ngarojong
Réduksi Noise 3D Ngarojong
Antarmuka Komunikasi LVDS Interface
Mode Pokus Otomatis / Manual / Semi-otomatis
Kaayaan Operasi (-30 ° C ~ + 60 ° C / 20% nepi ka 80% RH)
Kaayaan Panyimpenan (-40 ° C ~ + 70 ° C / 20% kana 95% RH)
Sasayogian tanaga DC 12V ± 15% (Nyarankeun: 12V)
Konsumsi Kakuatan Kakuatan statik: 3.5W, Daya olahraga: 4.5W
Diménsi (L * W * H) Kira-kira. 96mm * 52mm * 58mm
Beurat Kira-kira. 300

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • D-2030

  • Kategori produk