2Megapixel 30x Zoom Starlight Network Camera Module


> 1 / 2,8 "Sony CMOS Sensor.
> Zoom optik 30x anu kuat (4.7mm ~ 141mm).
> Maks. 2Mp (1920x1080) Resolusi
> Ngarojong sababaraha fungsi IVS
> Ngarojong Defog Éléktronik


Spésifikasi

Diménsi

Modul Kaméra Zum loba dipaké dina produk anu béda-béda: kaméra PTZ, kaméra Drone, kaméra EO / IR, kaméra Kendaraan, kaméra Gimbal, kaméra Robot sareng sajabina, sareng daérah anu béda-béda: Kaamanan, Militer, Pertahanan, Médis, Drone.
Fitur utama (kauntungan) dibandingkeun sareng kaméra sony sareng kaméra mérek sanés:
1. Jarak Jauh Zum: 3.5x / 23x / 30x / 35x / 42x / 50x / 86x / 90x zoom optik, maks. Lénsa 1200mm
2. 2Mp / 4Mp / 5Mp / 4K resolusi luhur
3. Algoritma fokus otomatis pinter, dina waktos 3 detik
4, modul IP diwangun dina papan kontrol, jalan stabil
6. modul kaméra IP Zoom kami tiasa ngadukung fungsi IVS, sapertos Multicast, Https, IPV6, EIS, AutoTracking, jsb
7. departemén R&D sorangan, OEM sareng ODM sayogi

 

Modél

SG-ZCM2030NL

Sensor

Sensor Gambar 1 / 2.8 ″ Sony CMOS
Piksel anu épéktip Kira-kira. 2,13 Megapiksel
Max. Resolusi 1920 (H) x1080 (V)

Lénsa

Panjang fokus 4.7mm ~ 141mm, 30x Optical Zoom
Bukaan F1.5 ~ F4.0
Tutup Jarak Fokus 0,1m ~ 1,5m (Lebar ale Dongéng)
Sudut Pandang 60.5 ° ~ 2.3 °

Jaringan Pidéo

Komprési H.265 / H.264 / H.264H / MJPEG
Kamampuh Panyimpenan Kartu TF, dugi ka 128G
Protokol jaringan Onvif, GB28181, HTTP, RTSP, RTP, TCP, UDP
Alarm pinter Deteksi Gerak, Alarm Cover, Alarm Panyimpenan Pinuh
Resolusi 50Hz: 25fps @ 2Mp (1920 × 1080) 60Hz: 30fps @ 2Mp (1920 × 1080)
IVS Tripwire, Deteksi Pager Palang, Intrusion, Objék Ditinggalkeun, Pindah Gancang, Deteksi Parkir, Perkiraan Ngumpulkeun Réa, Objek Leungit, Deteksi Loitering.
Babandingan S / N ≥55dB (Pareuman AGC, Bobot ON)
Pencahayaan Minimum Warna: 0,005Lux / F1.5; B / W: 0,0005Lux / F1.5
EIS Stabilisasi Gambar Éléktronik (HIRUP / OFF)
Defog HIRUP / MATI
Kompensasi Paparan HIRUP / MATI
Penekanan Cahaya Kuat HIRUP / MATI
Beurang / Peuting Otomatis / Manual
Laju Zum Kira-kira 3.5s (Optik Lebar-Tele)
Kasaimbangan Bodas Otomatis / Manual / ATW / Indoor / outdoor / outdoor Auto / Sodium lamp Auto / Sodium lamp
Kacepetan Rana Éléktronik Shutter Otomatis (1 / 3s ~ 1 / 30000s) Manual Shutter (1 / 3s ~ 1 / 30000s)
Kakeunaan Otomatis / Manual
Réduksi Noise 2D Ngarojong
Réduksi Noise 3D Ngarojong
Flip Ngarojong
Kontrol Éksternal TTL
Antarmuka Komunikasi Cocog sareng Protokol SONY VISCA
Mode Pokus Otomatis / Manual / Semi-otomatis
Digital Zoom 4x
Kaayaan Operasi (-30 ° C ~ + 60 ° C / 20% nepi ka 80% RH)
Kaayaan Panyimpenan (-40 ° C ~ + 70 ° C / 20% kana 95% RH)
Sasayogian tanaga DC 12V ± 15% (Nyarankeun: 12V)
Konsumsi Kakuatan Kakuatan statik: 4.0W, kakuatan Olahraga: 5.0W
Diménsi (L * W * H) Kira-kira. 96mm * 52mm * 58mm
Beurat Kira-kira. 300

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • D-2030